Doolaege, Verbist & De Meyere

het kantoor is op zoek naar een enthousiaste medewerk(st)er

Het fiscaal advocatenkantoor DVDTAXLAW uit Gent is op zoek naar een enthousiaste medewerk(st)er, die ons kantoor met onmiddellijke ingang kan versterken.

 

team

 

 

Wij behandelen uitsluitend fiscale dossiers (meer info : www.dvdtaxlaw.be)

De cliënten die het kantoor raadplegen zijn zowel particulieren, ondernemingen, non profitorganisaties, overheden, boekhouders/accountants, als advocaten die in andere rechtstakken werkzaam zijn.

Onze tussenkomst kan zuiver fiscaal-juridisch advies betreffen, maar wij voeren ook voorafgaande onderhandelingen met de fiscale administraties of het parket en behandelen geschillen (in zowel de administratieve als de gerechtelijke fase). Ook op het vlak van vermogensplanning en regularisaties is het kantoor actief.

 

:: Wij zoeken :

  • Een advocaat-medewerk(st)er met een bijkomende opleiding in het fiscaal recht of met een masteropleiding met klemtoon op fiscale vakken én met 3 tot 5 jaar relevante ervaring in de behandeling van fiscale dossiers, ervaring in ondernemingsfiscaliteit is een pluspunt.

 

:: Wij bieden :

  • de behandeling van interessante dossiers, zowel op het vlak van advisering, als op het vlak van procedure (administratief en gerechtelijk);

  • een degelijke verloning met groeipotentieel op maat van de medewerker;

  • een fijne werkplek in een team van enthousiaste medewerkers;

  • een kantoor dat in eerste instantie inzet op kwaliteit (interne opleidingen, mogelijkheid om te publiceren, seminaries te volgen en indien gewenst ook te doceren, … )

 

 

 

Ä Hoe solliciteren ?

 

Stuur je motivatiebrief, je cv naar ann.verbist@dvdtaxlaw.be . Je krijgt op korte termijn een reactie van ons. Iedere sollicitatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld.