Doolaege, Verbist & De Meyere
CORONAMAATREGELEN op kantoor.
18-03-2020

Onze overheid beschouwt diensten van advocaten als noodzakelijk voor de bescherming van de vitale belangen van de Natie en de behoeften van de bevolking.

 

DVDTAXLAW blijft dan ook operationeel en wij doen er alles aan om de continuïteit van onze dienstverlening te garanderen.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en om uw gezondheid en die van onze medewerkers en personeelsleden te beschermen, worden ook binnen onze organisatie extra voorzorgen genomen en is social distancing de regel. Alle niet strikt noodzakelijke interne en externe vergaderingen worden geannuleerd en vervangen door digitale alternatieven.

U kan ons dus gerust blijven bellen en mailen. In samenspraak met de behandelende advocaat wordt de best mogelijke communicatiemethode uitgewerkt.

 

  • Indien een vergadering toch moet plaatsvinden op ons kantoor kan dat enkel indien de regels inzake social distancing kunnen worden gerespecteerd. In concreto wil dat zeggen dat maximum vier personen tegelijk aanwezig kunnen zijn in onze grootste vergaderruimte. Op die manier kunnen we de regels inzake social distancing garanderen. Concrete afspraken worden daaromtrent gemaakt met het kantoor.

 

  • Voor vragen over uw dossier, verwijzen wij u graag naar uw gebruikelijke contactpersonen op ons kantoor.

 

  • Zoals altijd blijven we gaan voor 100% service voor onze klanten. Ook in moeilijke tijden zijn de belangen van onze cliënten prioritair.

 

 

We wensen u, uw onderneming en uw familie het allerbeste toe in deze moeilijke tijden.

 

Vriendelijke groet,

 

 

Het voltallige DVDTAXLAW-team